Nieuwe baan in de accountancy? Met Rousch als intermediair vind je hem!

Als je als professional in de accountancy toe bent aan iets nieuws, dan wil je eigenlijk zeker weten dat je blij wordt van je nieuwe baan. Bij Rousch Financial Professionals bieden we je die zekerheid. Hoe zorgen we daarvoor?

Jij en je wensen staan voorop

In onze bemiddelingstrajecten staan jij en je loopbaan voorop. Natuurlijk kijken we naar je CV, je specifieke kennis en ervaring, en de wensen van onze opdrachtgevers. We brengen in beeld op welk punt van je loopbaan je staat en welke stap daar het beste bij past. Ook willen we graag meer weten over je persoonlijke eigenschappen, waarvoor we de Belbin-analyse gebruiken. Aan de hand daarvan valt goed te voorspellen hoe jij tot je recht komt in een nieuw team collega’s.

Vacatures en kantoren in overvloed, maar wat past écht bij jou?

Als we deze stappen hebben doorlopen begint het eigenlijke werk pas. We gaan dan concreet toewerken naar de perfecte match voor jou. Daarvoor bepalen we eerst wat voor kantoor het beste bij je past. Is dat bijvoorbeeld een groot of een klein kantoor? Misschien een gespecialiseerd kantoor, of juist een kantoor met een algemene praktijk? Als we dat allemaal hebben vastgesteld, gaan we met een objectieve blik kijken naar vacatures die bij jou passen.

Breed netwerk met landelijk bereik

Omdat we regionaal zijn georganiseerd en een landelijk bereik hebben, beschikken we over een groot netwerk. We kennen veel kantoren, en zij kennen ons. Daardoor is de kans groot dat we vacatures kunnen voorstellen die naadloos aansluiten bij je wensen. Uiteraard gaan we discreet te werk en melden we je gegevens pas aan je potentiële nieuwe werkgever na je toestemming. Ga je eenmaal op gesprek? Dan gaan we graag met je mee, maar die keus is aan jou. Na afloop evalueren we samen hoe het is gegaan.

Hulp en advies bij je salarisonderhandelingen

Heb je eenmaal besloten dat je wilt gaan voor die nieuwe baan, dan moet je vervolgens met het kantoor praten over je arbeidsvoorwaarden. Daarbij kun je rekenen op onze ondersteuning. Je kunt ervoor kiezen om je arbeidsvoorwaardengesprek zelf te voeren, maar het werkt vaak goed als wij dat voor je doen. We kennen je wensen en voelen perfect aan welke onderhandelingsruimte er is. Ook op die manier dragen we bij aan het resultaat dat ons voor ogen staat. En dat is: zorgen voor een baan waarin jij je nog heel lang happy voelt.

Etienne Rousch
Directeur Rousch Financial Professionals

Januari 2019

Copyright © 2020 Rousch   |  Sitemap   |  Disclaimer
www.rousch.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close