Arbeidsvoorwaarden? Als intermediair onderhandelen we graag voor je.

Als intermediair voor de accountancy zorgt Rousch Financial Professionals voor een baan die perfect bij je past. Maar wist je dat we in onze bemiddelingstrajecten ook graag voor je onderhandelen over je arbeidsvoorwaarden? Ook als je wilt weten of je huidige salaris marktconform is, kun je bij ons terecht.

Zelf onderhandelen of laten doen?

Je arbeidsvoorwaarden zijn vaak de laatste stap op weg naar een nieuwe baan. Natuurlijk kun je daar zelf over onderhandelen, maar er is veel voor te zeggen om dat door ons te laten doen. Zo is onderhandelen voor ons een dagelijkse bezigheid en weten we altijd of een salaris marktconform is. Een belangrijk argument is ook dat wij niet emotioneel betrokken zijn bij onderhandelingen. Wij voeren die op een objectieve manier en weten door onze ervaring goed waar we op moeten letten.

Minder stress, meer zekerheid

Laat je ons de onderhandelingen over je arbeidsvoorwaarden doen, dan haalt dat een flink stuk spanning voor je weg. Als mensen zelf onderhandelen, kan het gebeuren dat een baan op het laatste moment toch nog afketst, terwijl dat misschien helemaal niet nodig is. Als wij voor je onderhandelen, dan doen we dat zo nodig op het scherpst van de snede. Maar door onze rol blijven we altijd zakelijk en komen we er altijd uit voor je. Kortom, de laatste stap naar je nieuwe baan kun je met een gerust hart aan ons overlaten.

Het gaat om het totaalplaatje

Omdat wij je als kandidaat goed kennen, weten we precies wat jij allemaal belangrijk vindt. Dat totaalplaatje is ons uitgangspunt. We staren ons niet blind op een salaris, maar wegen alles tegen elkaar af. In de praktijk laten veel mensen zich nogal eens leiden door de hoogte van een geboden salaris, terwijl het eigenlijk om veel meer gaat. Denk aan zaken als een leaseauto, opleidingsmogelijkheden, pensioenregelingen, het omgaan met overuren, verlof- en studieregelingen, noem maar op. Als wij voor je onderhandelen over je arbeidsvoorwaarden nemen we al je wensen daar gegarandeerd in mee.

Salarisbeoordeling

Ben je niet op zoek naar een andere baan, maar wil je weten of je huidige salaris marktconform is? Dan bieden we je daar graag inzicht in. Daartoe beoordelen we je huidige functie en takenpakket, het aantal uren dat je maakt en het soort kantoor waar je werkt. Vervolgens kijken we welk salaris daarbij hoort. Daarvoor hanteren we salarisranges die wij vanuit onze ervaring zelf in beeld hebben gebracht. Op basis van je totale arbeidsvoorwaardenpakket bepalen we of je aan de onder- of bovenkant van de range zit, of daar misschien buiten valt.

Etienne Rousch
Directeur Rousch Financial Professionals
Copyright © 2020 Rousch   |  Sitemap   |  Disclaimer
www.rousch.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close