Detacheringsbureau Accountancy

Ben je op zoek naar een Detacheringsbureau binnen de Accountancy? Dan ben je bij Rousch aan het juiste adres! We hebben bij verschillende administratie- en accountantskantoren leuke detacheringsopdrachten voor accountancy en/of financieel personeel. Door middel van onze 7 vestigingen hebben we ook nog eens een landelijke dekking. Er zit dus altijd een accountancy detacheringsbureau bij jou in de buurt.

Accountancy Functies binnen ons Detacheringsbureau

Met regelmaat komt ons detacheringsbureau in contact met accountancy organisaties die op zoek zijn naar detacheringskrachten. Accountancy werkzaamheden waaraan je kunt denken, zijn:

  • Het controleren van financiële administraties;
  • Het samenstellen/reviewen van jaarrekeningen;
  • Het uitvoeren en beoordelen van controle-opdrachten;
  • Het verzorgen van fiscale aangiftes of fiscale advisering;
  • Het uitvoeren van salariswerkzaamheden.

De duur van de detacheringsopdracht hangt af van de specifieke wensen van het accountantskantoor en varieert in tijdsduur en aantal uren per week. Voor deze accountancy werkzaamheden is ons detacheringsbureau voortdurend op zoek naar detacheringskrachten en ZZP-ers die hiervoor open staan.

Ook voor een vaste baan

Ons detacheringsbureau krijgt vanuit haar accountancy klanten vacatures van tijdelijke aard, maar ook vacatures met uitzicht op een vast dienstverband. Je werkt dan eerst een aantal maanden via ons detacheringsbureau. Als het van beide kanten bevalt, kun je vervolgens vast in dienst treden bij het accountantskantoor. Dus ook als je vast werk zoekt ben je bij Rousch aan het goede adres!

Copyright © 2020 Rousch   |  Sitemap   |  Disclaimer
www.rousch.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close