Salarisadviseur SPOED

Meer details
Match criteria
ROBH27058

Salarisadviseur - Functie omschrijving

Als allround Salarisadministrateur / Salarisadviseur word je zelfstandig verantwoordelijk voor de salarisadministratie van dit gezellige Brabantse accountantskantoor. Je richt salarisadministraties in en houdt de mutaties gedurende de maand zorgvuldig bij. Aan het einde van maand zorg je voor een correcte verloning voor diverse MKB klanten met diverse CAO's. Gedurende de maand kijk je naar nieuwe advieskansen en adviseur je klanten op salarisgebied. HRM vraagstukken pak je op in overleg met de HR Adviseur. De verwerken van de salarissen verzorg je in Unit4.

Bedrijfsprofiel

Jij komt als salarisadministrateur te werken in:

  • Kleinschalige en laagdrempelige organisatie met ca. 10 medewerkers
  • Voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen met bijvoorbeeld cursussen, opleidingen
  • Professionele werkomgeving met fullservice dienstverlening die volledige geautomatiseerd is
  • Leuke, loyale MKB klanten met uitdagende vraagstukken
  • Eigen initiatief wordt gewaardeerd!

Salarisindicatie

€ 3400,00 op fulltime basis per maand

Salarisadviseur - Functie eisen

Ja, we komen graag met jou in gesprek als jij minimaal 24 uur per week beschikbaar bent en zelfstandig de salarisadministratie kunt verzorgen voor een leuke groep klanten in het MKB segment. Jij zoekt diversiteit, dynamiek en een Brabantse werksfeer. Jij hebt bij voorkeur kennis van Unit4 en bent zo snel mogelijk beschikbaar, eventueel op ZZP- basis, maar de voorkeur gaat uit naar iemand die zich voor langere tijd aan het kantoor wil binden. Waar wacht je nog op? Ik ontvang je sollicitatie graag!

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor zelfstandig salarisadministrateur. Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en https://vacature.salarisadministrateur.rousch.nl

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.

Locatie

Asten

Regio

Niet bekend

Publicatiedatum

10.09.2023

Contactpersoon

Mark Cools

Copyright © 2024 Rousch   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Privacy Statement
www.rousch.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close