Manager Accountancy Agro

Meer details
Match criteria
ROBH27347

Manager Accountancy Agro - Functie omschrijving

Als eindverantwoordelijk en tekeningsbevoegd accountant heb je een belangrijke rol in de samenstelpraktijk richting agrarische klanten en jouw collega's. Je hebt veel contact met klanten en geeft advies, zorgt voor de interne planningen, coacht assistent accountants in je team, controleert jaarrekeningen en zet je handtekening onder de jaarrekeningen. Samen met relatiemanagers zorg je voor voldoende werk bij nieuwe en bestaande klanten. Echte acquisitie behoort niet tot de werkzaamheden. De verhouding tussen management- / accountancywerkzaamheden is 50/50.

Bedrijfsprofiel

Dit accountantskantoor is een bekende speler in de agrarische markt en staat goed bekend in de regio. Je werkt in een team van circa 25 specialisten, waaronder agrarische fiscalisten, juristen, en (assistent) accountants. Het klantenpakket bestaat uit kleine en grote agrarische klanten in de regio Midden Limburg. Heb jij zin om in deze kleinschalige vestiging een managementpositie in te vullen, dan hoor ik graag van je.

Manager Accountancy Agro - Salarisindicatie

Interessant salarispakket voor een managerspositie, 33 vakantiedagen, flexibele werktijden, pensioenregeling.

Manager Accountancy Agro - Functie eisen

Je bent als Manager Accountancy voor een agrarisch klantenportefeuille in het bezit van een AA-titel, agrarische kennis en tenminste 5 jaar managementervaring. Je voelt je als een vis in het water in het agrarische segment, draagt gemakkelijk verantwoordelijkheid en bent een echte peoplemanager.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Manager Accountancy Agro. Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en https://www.rousch.nl/vacatures-accountant-aa en https://www.rousch.nl/vacatures-manager-teamleider

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.

Locatie

Weert

Regio

Limburg

Publicatiedatum

10.09.2023

Contactpersoon

Babette Peeters

Copyright © 2024 Rousch   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Privacy Statement
www.rousch.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close