Assistent Accountant MBO

Meer details
Match criteria
ROBH27411

Assistent Accountant MBO - Functie omschrijving

Als assistent accountant in de samenstelpraktijk van dit gemoedelijke en toch ambitieuze accountantskantoor ga jij je bezighouden met het ondersteunen van klanten op financieel administratief gebied. Zo richt je administraties in, boek je facturen in onder de goede journaalposten en controleer je administraties van klanten. Daarnaast draag je zorg voor het inboeken van de omzetbelasting. Je hebt hierover rechtstreeks contact met je klanten.

Bedrijfsprofiel

Deze organisatie zet in op loyaliteit, gemoedelijkheid zonder ambitie uit het oog te verliezen, uitdagend klantenpakket en het leveren van kwaliteit. Als medewerker zit je hier goed als je je volledig inzet voor het kantoor. Je krijgt de mogelijkheid om een opleiding te volgen en kunt je ontwikkelen in je vakgebied. Zoek jij een kantoor waar hard gewerkt wordt met plezoer, maar een goed werk privé verhouding ook hoog in het vaandel staat. Wellicht hebben wij dan een leuke uitdaging voor je!

Salarisindicatie

Ca. € 2500,00 bruto per maand op fulltime basis

Assistent Accountant - Functie eisen

Jij hebt een afgeronde MBO opleiding en werkervaring in het vakgebied. Je bent gedreven, klantgericht en loyaal ingesteld. Wil jij een dynamische functie binnen de accountancybranche als assistent accountant dan zien we graag je CV tegemoet.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Assistent Accountant. Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en https://www.rousch.nl/vacature/assistent-accountant

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.

Locatie

Eindhoven

Regio

Niet bekend

Publicatiedatum

10.09.2023

Contactpersoon

Mark Cools

Copyright © 2024 Rousch   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Privacy Statement
www.rousch.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close