Belastingadviseur 32-40 uur

Meer details
Match criteria
ROTS27584

Functie omschrijving - Belastingadviseur 32-40 uur

Voor onze relatie te Amsterdam zijn wij op zoek naar een belastingadviseur met ongeveer 3 jaar relevante werkervaring. In deze functie ga jij je bezighouden met voorbereidende werkzaamheden voor de belastingadviespraktijk. Daarnaast stel je bezwaarschriften op en beantwoord je vragen van zowel de belastingdienst als van de klanten. Je bereidt ook de aangiften VPB en IB waarbij het een pré is als je affiniteit hebt met de VPB. Afhankelijk van je kennis en ervaring zal je je ook bezighouden met het adviseren van klanten uit het MKB en het is de bedoeling dat je gaat doorgroeien zodat je uiteindelijk het werk kan gaan reviewen.

Bedrijfsprofiel

Onze relatie, een belastingadvies- en accountantskantoor, te Amsterdam is op zoek naar versterking voor het fiscale team. Je komt in een jong en dynamisch team terecht waarbij zelfstandigheid en een hands-on mentaliteit meer dan gewaardeerd worden. Ze bedienen klanten uit het MKB en het is hierbij hun doel om voor hun klanten een financieel klimaat te creëren waarin zij optimaal kunnen functioneren en presteren.

Salarisindicatie

Naast een mooi mobiliteitsbudget en een pensioenregeling kan je in deze functie rekenen op een salaris van € 3.000,- per maand op fulltime basis.

Functie eisen - Belastingadviseur 32-40 uur

Als je je herkent in het onderstaande profiel, nodig ik je van harte uit om te solliciteren:

  • Afgeronde Bachelor of Master in de richting van Fiscaal Recht of Fiscale economie;
  • Verder studeren wordt gestimuleerd;
  • Zelfstandig in (basis) advieswerkzaamheden met circa 3 jaar ervaring in de praktijk van een accountants- of advieskantoor;
  • Klantgerichte en proactieve instelling om deze zo goed mogelijk te bedienen;
  • Sociaal en een echte hands-on mentaliteit.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Fiscalist
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en https://www.rousch.nl/vacature-belastingadviseur

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren

Locatie

Amsterdam

Regio

Niet bekend

Publicatiedatum

10.09.2023

Contactpersoon

Xaverio George

Copyright © 2024 Rousch   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Privacy Statement
www.rousch.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close