Gedreven Assistent Accountant Juniorfunctie

Meer details
Match criteria
ROTS27617

Functie omschrijving - Gedreven Assistent Accountant Juniorfunctie

Onze relatie, een vooruitstrevend accountants- belastingadvieskantoor met meerdere vestigingen in Nederland, is ter versterking van het team op zoek naar een startende assistent accountant die momenteel de opleiding tot Registeraccountant volgt. In deze functie kom je in een team terecht van (senior) assistent accountants en met hen ga je aan het werk bij de verschillende opdrachtgevers van dit kantoor. De werkzaamheden bestaan grotendeels uit controleopdrachten en hierbij word je dan ook begeleid door de controleleider. Daarnaast zal je ook zo nu en dan samenstelwerkzaamheden dienen op te pakken. Al met al een echte allround functie.

Bedrijfsprofiel

Het klantenbestand bij dit kantoor bestaat grotendeels uit het grotere MKB. Dit kantoor heeft in Nederland meerdere vestigingen maar ook wereldwijd. Hierdoor kom je terecht in een inspirerende en multinationaal team van professionals. Ondanks dat het een grote organisatie betreft willen ze toch de persoonlijke touch in het werk houden. Professionaliteit en persoonlijkheid dienen hier ook hand in hand te gaan. Als je hier komt te werken kan je rekenen op een inspirerende werkomgeving en qua scholing, opleiding en ontwikkeling zal het je hier in niets ontbreken.

Salarisindicatie

Het salaris kan in deze functie oplopen tot € 2.750,- bruto per maand op fulltime basis. Uiteraard afhankelijk van je reeds opgedane kennis en ervaring. Daarnaast kan je rekenen op goede secundaire voorwaarden en de mogelijkheid om je blijvend te ontwikkelen.

Functie eisen - Gedreven Assistent Accountant Juniorfunctie

Je krijgt een hoop, maar om voor deze functie in aanmerking te komen wordt er ook wat van je verwacht. Herken je jezelf in onderstaande punten?

  • Afgeronde opleiding Accountancy en bezig met studerend voor Registeraccountant, of de intentie dit binnenkort te doen;
  • Je bent representatief en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Je beschikt over een nauwkeurige en professioneel kritische instelling;
  • Je bent integer, objectief, deskundig en maatschappelijk betrokken;
  • Je plaatst kwaliteit boven kwantiteit.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Assistent Accountant.
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en https://www.rousch.nl/vacature/assistent-accountant

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren

Locatie

Alkmaar

Regio

Niet bekend

Publicatiedatum

10.09.2023

Contactpersoon

Chantal Badal

Copyright © 2024 Rousch   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Privacy Statement
www.rousch.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close