Assistent Accountant (1-3 jaar ervaring)

Meer details
Match criteria
ROMC27671

Assistent Accountant - Functie

Als Assistent Accountant staat je bij onze opdrachtgever een afwisselende baan te wachten binnen een enthousiast en goed op elkaar ingespeeld team. Je verzorgt zowel intern als extern de financiële administraties, je stelt jaarrekeningen & tussentijdse rapportages samen en onderhoudt (zodra je eraan toe bent) zelf de contacten met de klanten. Je klantenportefeuille is divers: van eenmanszaken tot middelgrote MKB ondernemers. Je krijgt bij onze opdrachtgever alle ruimte om je talenten verder te ontwikkelen, wat geen absolute must is.

Assistent Accountant - Bedrijfsprofiel

Ben jij een Assistent Accountant die met beide benen op de grond staat? Wil jij je klanten graag persoonlijke en kwalitatief hoogwaardige service bieden? Dan ben je hier aan het juiste adres! De allure en de grootte van de organisatie worden naadloos gecombineerd met persoonlijke betrokkenheid en een sterke regionale binding. Door de informele sfeer op het kantoor zijn de contacten met zowel collega’s als klanten ongedwongen. Hier heb je veel contact met je klanten die je persoonlijk kent en regelmatig in hun eigen bedrijfsomgeving bezoekt.

Assistent Accountant - Arbeidsvoorwaarden

Salarisindicatie assistent accountant: € 2.200 - € 2.500 aangevuld met 13e maand en goede studieregeling.

Assistent Accountant - Eisen

Je hebt enige ervaring opgedaan met bovengenoemde werkzaamheden, opgedaan bij een ander accountantskantoor of administratiekantoor. Als persoon ben je: leergierig, een aanpakker, handig met verschillende software pakketten en gemotiveerd. Met een flexibele instelling en een gezonde dosis resultaatgerichtheid zul je jezelf snel thuis voelen bij dit leuke accountantskantoor.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor een assistent-accountant.
Kijk voor meer vacatures op https://www.rousch.nl/vacature/assistent-accountant

Locatie

Regio Rijen

Regio

Noord Brabant

Publicatiedatum

25.02.2024

Contactpersoon

Mark Cools

Copyright © 2024 Rousch   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Privacy Statement
www.rousch.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close