Accountant - portefeuillehouder

Meer details
Match criteria
Salaris
  • € 5000 - € 5500
  • ,
  • € 4500 - € 5000
ROMC27712

Accountant AA - Functie omschrijving

Als (aankomend) Accountant krijg je de verantwoordelijkheid over een eigen groep klanten en word je in het werk ondersteund door een vaste groep assistent-accountants. Zelf ben zowel operationeel (samenstellen en reviewen), aansturend als adviserend actief. Je verzorgt de planning, houdt zicht op budgetten en verzorgt de facturering.

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever betreft een zelfstandig en regionaal accountantskantoor, gevestigd tussen Breda en Tilburg. Totaal werken er hier momenteel 20 medewerkers, variërend van Accountants, Fiscalisten en assistent-accountants. Doordat er op termijn een klantenporteuille 'vrij komt' is men nu op zoek naar een (aankomend) Accountant.

Accountant AA - Functie eisen

Graag komen wij in contact met een Accountant die ook fiscale interesse / ervaring heeft. Iemand die momenteel ook elders in de accountancy werkt maar toe is aan een nieuwe uitdaging. Die verantwoordelijkheid durft te nemen en zeer klantgericht is. Iemand die een klant volledig wil bijstaan. Spreekt een 'kleinere organisatie' je aan, informeel met korte lijntjes? En ben je minimaal 32 uur per week inzetbaar? Let's go, stuur mij vandaag je CV nog en dan hebben we snel een afspraak!

Locatie

Regio Breda

Regio

Noord Brabant

Publicatiedatum

25.02.2024

Contactpersoon

Mark Cools

Copyright © 2024 Rousch   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Privacy Statement
www.rousch.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close