Assistent Accountant MKB

Meer details
Match criteria
ROMC28107

Assistent Accountant - Functie omschrijving

Als assistent accountant werk je hier in teamverband voor diverse klanten in MKB segment. Onder begeleiding van een teamleider / Accountant verzorg en controleer je administraties (intern / extern), stel je tussentijdse cijfers en de jaarrekening op en bereid je de fiscale aangiftes voor.

Bedrijfsprofiel

Heb jij een afgeronde HBO-opleiding op zak, aangevuld met enige (stage) ervaring op een accountantskantoor? En ben je nu op zoek naar een nieuwe werkomgeving? Voor een accountantskantoor in directe regio van Bavel ben ik op zoek naar een leergierige assistent accountant voor de MKB samenstelpraktijk. Het betreft een informele organisatie met 3 kleinschalige vestigingen (15 medewerkers per vestiging) in en rondom Breda. Ter verdere uitbreiding is er hier nu de vacature voor assistent-accountant.

Assistent Accountant - Salarisindicatie

Salarisindicatie bij deze vacature voor assistent accountant: € 2.100 - € 2.500 op fulltime basis, afhankelijk van opleiding en werkervaring.

Assistent Accountant - Functie eisen

Ben jij die leergierige assistent accountant, met 0-3 jaar ervaring reeds opgedaan bij een ander accountantskantoor, die toe is aan zijn / haar volgende stap? En lijkt het je wat om voor een net wat kleiner en persoonlijker accountantskantoor te gaan werken? Laten we dan snel eens kennismaken!

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Assistent Accountant.
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en https://www.rousch.nl/vacature/assistent-accountant

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.

Locatie

Bavel

Regio

Noord Brabant

Publicatiedatum

04.02.2024

Contactpersoon

Mark Cools

Copyright © 2024 Rousch   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Privacy Statement
www.rousch.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close