Interim Accountant

Ben je een Interim Accountant en ben je op zoek naar een nieuwe interimopdracht binnen de accountancy? Dan ben je bij Rousch aan het juiste adres! We hebben bij verschillende administratie- en accountantskantoren uitdagende interimopdrachten voor accountants AA of RA. Door middel van onze 7 vestigingen hebben we ook nog eens een landelijke dekking. Er zijn dus altijd leuke interimopdrachten binnen de accountancy bij jou in de buurt.

Interim opdrachten binnen de accountancy

Met regelmaat komt Rousch in contact met administratie- en accountantskantoren die op zoek zijn naar Interim Accountants. Accountancy werkzaamheden waaraan je kunt denken, zijn:

  • Het controleren van financiële administraties; 
  • Het samenstellen/reviewen van jaarrekeningen; 
  • Het uitvoeren en beoordelen van controle-opdrachten; 
  • Het verzorgen van fiscale aangiftes of fiscale advisering; 
  • Het uitvoeren van salariswerkzaamheden.

De duur van de interimopdracht hangt af van de specifieke wensen van het accountantskantoor en varieert in tijdsduur en aantal uren per week. Voor deze accountancy werkzaamheden is Rousch voortdurend op zoek naar Interim Accountants die hiervoor open staan.

Aanmelden als interim accountant bij Rousch

Ben je als Interim Accountant regelmatig op zoek naar opdrachten binnen de accountancy en wil je opgenomen worden in de Interim Accountants-pool van Rousch? Meld je dan nu gratis en snel aan via ons inschrijvingsformulier. Vergeet niet je beschikbaarheid en uurtarief te vermelden bij 'Toelichting'. Direct Solliciteren op een van onze openstaande interim opdrachten kan natuurlijk ook!

Bij de eerstvolgende passende interimopdracht nemen we contact met je op!
Copyright © 2020 Rousch   |  Sitemap   |  Disclaimer
www.rousch.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close