Interim Fiscalist

Ben je een Interim Fiscalist en ben je op zoek naar een nieuwe interimopdracht op het gebied van fiscale advisering? Dan ben je bij Rousch aan het juiste adres! We hebben bij verschillende accountants- en fiscale advieskantoren uitdagende interimopdrachten voor fiscaal adviseurs. Door middel van onze 7 vestigingen hebben we ook nog eens een landelijke dekking. Er zijn dus regelmatig leuke interimopdrachten voor Fiscalisten bij jou in de buurt.

Interim opdrachten voor Fiscalisten

Met regelmaat komt Rousch in contact met accountants- en fiscaal advieskantoren die op zoek zijn naar Interim Fiscaal Adviseurs. Fiscale werkzaamheden waaraan je kunt denken, zijn:

  • Het verzorgen van fiscale advisering in het algemeen; 
  • Het begeleiden van herstructureringen; 
  • Het toevoegen van fiscale paragraaf bij jaarrekeningen; 
  • Het verzorgen van fiscale aangiften; 
  • Het uitvoeren van fiscaal gerelateerde werkzaamheden.

De duur van de interimopdracht hangt af van de specifieke wensen van het fiscale advieskantoor en varieert in tijdsduur en aantal uren per week. Voor deze fiscale advieswerkzaamheden is Rousch voortdurend op zoek naar Interim Fiscalisten die hiervoor open staan.

Aanmelden als interim fiscalist bij Rousch

Ben je als Interim Fiscalist regelmatig op zoek naar fiscale adviesopdrachten en wil je opgenomen worden in de Interim Fiscalisten-pool van Rousch? Meld je dan nu gratis en snel aan via ons inschrijvingsformulier. Vergeet niet je beschikbaarheid en uurtarief te vermelden bij 'Toelichting'.

Bij de eerstvolgende passende interimopdracht nemen we contact met je op!
Copyright © 2020 Rousch   |  Sitemap   |  Disclaimer
www.rousch.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close