Vacature zoeken

Opdrachtgevers

Rousch voorziet u van deskundige en ervaren professionals op de gebieden Accountancy, Finance, Fiscaal en Salarisadministratie.

We onderscheiden ons door onze scherpe focus op deze vakgebieden en een persoonlijke benadering. Als opdrachtgever beschikt u met ons over een gesprekspartner die weet wat er speelt en geschikte kandidaten haarscherp in beeld brengt.

Rousch heeft een landelijk vestigingennetwerk, wat ons een sterke regionale aanwezigheid bezorgt. Hierdoor zijn we altijd dichtbij en kunnen we in heel Nederland voor de juiste match tussen opdrachtgever en professional zorgen.

Onze dienstverlening

Rousch biedt de volgende diensten: 

Werving & Selectie
Uitzenden & Detacheren

Wilt u zo snel mogelijk handelen? Ga dan direct naar vacature aanmelden.

Een professionele werkwijze waarin resultaat voorop staat

Rousch kenmerkt zich door een hoge mate aan professionaliteit, opgebouwd door jarenlange ervaring. Onze bedrijfsprocessen zijn efficiënt en dragen bij aan het waarmaken van onze doelen voor u. U profiteert van de vakkundigheid van hoogopgeleide consultants, die vaak zelf afkomstig zijn uit de vakgebieden waarop we ons richten. Kortom, u bent u in alle opzichten verzekerd van een effectieve aanpak.

Contact

Wilt u meer weten of heeft u vragen over onze dienstverlening? Neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer 088-5244400 of het contactformulier.
Direct Contact
088 524 44 00
Contactpersoon
Etienne Rousch
Mobiel: (06) 2428 8642
Alle vacatures
Copyright: Rousch 2018  |  Disclaimer  |  Sitemap  |  RSS  |  Inloggen  |  Privacy statement en cookiebeleid  |  Non-discriminatie bepaling
www.rousch.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close