Uitzendbureau Accountancy

Ben je op zoek naar een Uitzendbureau binnen de Accountancy? Dan ben je bij Rousch aan het juiste adres! We hebben bij verschillende administratie- en accountantskantoren leuke uitzendopdrachten voor accountancy en/of financieel personeel. Door middel van onze 7 vestigingen hebben we ook nog eens een landelijke dekking. Er zit dus altijd een accountancy uitzendbureau bij jou in de buurt.

Accountancy Functies binnen ons Uitzendbureau

Met regelmaat komt ons uitzendbureau in contact met accountancy organisaties die op zoek zijn naar uitzendkrachten. Accountancy werkzaamheden waaraan je kunt denken, zijn:

  • Het controleren van financiële administraties;
  • Het samenstellen/reviewen van jaarrekeningen;
  • Het uitvoeren en beoordelen van controle-opdrachten;
  • Het verzorgen van fiscale aangiftes of fiscale advisering;
  • Het uitvoeren van salariswerkzaamheden.

De duur van de uitzendopdracht hangt af van de specifieke wensen van het accountantskantoor en varieert in tijdsduur en aantal uren per week. Voor deze accountancy werkzaamheden is ons uitzendbureau voortdurend op zoek naar uitzendkrachten en ZZP-ers die hiervoor open staan.

Ook voor een vaste baan

Ons uitzendbureau krijgt vanuit haar accountancy klanten vacatures van tijdelijke aard, maar ook vacatures met uitzicht op een vast dienstverband. Je werkt dan eerst een aantal maanden via ons uitzendbureau. Als het van beide kanten bevalt, kun je vervolgens vast in dienst treden bij het accountantskantoor. Dus ook als je vast werk zoekt ben je bij Rousch aan het goede adres!

Copyright © 2020 Rousch   |  Sitemap   |  Disclaimer
www.rousch.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close