Uitzenden & Detacheren

Uw personeelsbehoefte flexibel opgelost

Als u op zoek bent naar een flexibele personeelsoplossing, dan vindt u in Rousch een betrouwbare partner. Al onze inhuurkrachten zijn goed opgeleid en vakbekwaam, zoals u dat van een specialist in uw branche mag verwachten.

Verhoog uw winst?

Rousch helpt steeds meer accountantskantoren met het opzetten van een flexibele schil. Door te werken met een kernteam van vaste/eigen medewerkers, gecombineerd met een of meerdere flexkrachten van Rousch kunt u het drukke seizoen gemakkelijk aan. Zodra de werkvoorraad weer normaliseert, neemt u eenvoudig en snel afscheid van de flexkrachten. Op deze manier verlaagt u uw niet-declarabele uren en verhoogt u uw winst.

Gunstige voorwaarden

De uurtarieven van flexkrachten liggen ruim onder de commerciële tarieven die u naar uw cliënten kunt berekenen. Hierdoor maakt u per flexkracht een interessante marge. En mocht u een flexkracht willen overnemen in loondienst, dan is dat mogelijk. We informeren u graag over onze gunstige voorwaarden.

Geen zorgen of risico's

Bij een plotseling veranderende werkvoorraad kunt u gemakkelijk opschakelen of juist terugschakelen. En u loopt geen werkgeversrisico's op het gebied van ziekteverzuim, of in het kader van de nieuwe Wet Werk en Zekerheid.

Vacature aanmelden

Wilt u een vacature aanmelden? Dan kan dat eenvoudig en kosteloos via ons aanmeldformulier. Een van onze consultants neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de vacature te bespreken en onze dienstverlening toe te lichten.

Copyright © 2020 Rousch   |  Sitemap   |  Disclaimer
www.rousch.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close