Werving & Selectie

De werving & selectiekracht van Rousch

Op het moment dat u het volledige werving- en selectieproces aan Rousch uit handen geeft, levert dit u uitsluitend winst op. Het plaatsen van kostbare advertenties, beoordelen van cv’s of het voeren van selectiegesprekken, behoren voor u tot verleden tijd. En is uw vacature lastig invulbaar? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Rousch heeft in de loop der jaren een uitgebreid netwerk opgebouwd onder accountancy professionals. We laten u snel en gemakkelijk kennis maken met een select aantal goede kandidaten.

De mens staat bij ons centraal

Naast kennis en ervaring, staan in onze bemiddelingsopdrachten persoonlijke eigenschappen en kwaliteiten van de kandidaat centraal. Dit werkt ten gunste van uw organisatie; wij bieden de kandidaat aan die echt past binnen uw bedrijfscultuur. Onze uitvoerige werkwijze en mensgerichte benadering: dat is onze kracht!

Vacature aanmelden

Wilt u een vacature aanmelden? Dan kan dat eenvoudig en kosteloos via ons aanmeldformulier. Een van onze consultants neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de vacature te bespreken en onze dienstverlening toe te lichten.

Copyright © 2020 Rousch   |  Sitemap   |  Disclaimer
www.rousch.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close