Het grootste netwerk aan accountancy en finance professionals van Nederland

Rousch is al zo'n 20 jaar de toonaangevende personeelsbemiddelaar voor professionals in de vakgebieden Accountancy, Finance, Fiscaal en Salarisadministratie. We onderscheiden ons door onze oprechte, persoonlijke benadering en ons uitgebreide netwerk aan professionals in heel Nederland. In een krappe arbeidsmarkt bent u bij Rousch aan het juiste adres voor de best mogelijke invulling van uw vacature.

Mensgerichte benadering

In onze zorgvuldige werkwijze vormt de mensgerichte benadering onze onderscheidende kracht. Naast kennis en ervaring hechten wij veel waarde aan de persoonlijke eigenschappen en kwaliteiten van kandidaten. Dit betaalt zich terug in een soepele inpassing in uw organisatie: wij zorgen voor kandidaten die in alle opzichten passen binnen uw team en de functie.

Van schoolverlater tot vennotabel niveau

Onze focus ligt op de arbeidsmarkt voor accountancy en financials. Daarbinnen bemiddelen we professionals van alle ervaringsniveaus: van aanstormende talenten die net hun opleiding hebben afgerond tot en met de ervaren professionals op directie- en/of vennotabel niveau.

Datzelfde geldt ook voor parttimers en fulltimers en voor de diverse opleidingsniveaus. Binnen ons specialisme bent u bij Rousch voor elke personeelsbehoefte aan het juiste adres.

Zowel interim als vast

Ons landelijke netwerk is breed en bestaat uit professionals in de audit- en/of samenstelpraktijk, ficalisten, salarisadministrateurs en financials. Het ene deel van ons netwerk is beschikbaar voor een functie in loondienstverband. Het andere deel is ZZP-er en wordt via Rousch ingezet op projectbasis en bij tijdelijke onderbezetting. Al naar gelang uw wensen en behoeften kunt u putten uit één of beide delen van ons netwerk.

SNA / NEN4400-1 certificering

Rousch is SNA / NEN4400-1 gecertificeerd. Dat betekent dat onze administratieve organisatie op orde is, en dat we voldoen aan onze belastingverplichtingen. Hierdoor is voor u het risico op inlenersaansprakelijkheid ingeperkt. Wel zo prettig!

Vacature aanmelden

Heeft u een vacature waarbij u onze hulp wilt inschakelen? Dan kunt u deze vacature eenvoudig bij ons kenbaar maken via het aanmeldformulier. Een van onze consultants zal contact met u opnemen om onze dienstverlening nader toe te lichten en voor het voeren van een adviesgesprek. Dit adviesgesprek is uiteraard vrijblijvend.

Contact

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem contact met ons op via telefoonnummer 088 - 524 44 00 of vul het contactformulier in.
Copyright © 2024 Rousch   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Privacy Statement
www.rousch.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close