Over Rousch

In 2003 was Beatrix nog onze koningin, communiceerden we via MSN Messenger en was Idols een revolutionair programma op de Nederlandse tv. Al sinds die tijd heeft Rousch als missie om de perfecte match te realiseren tussen organisaties en accountancy- en finance professionals.

De mens centraal

In onze dienstverlening heeft de mens altijd centraal gestaan. We kijken naar de persoon achter het cv en nemen de tijd om de wensen en ambities van professionals zo helder mogelijk te creëren. Aan de andere kant kennen we dankzij onze jarenlange ervaring als geen ander de organisaties achter de vacatures.

Perfecte match

Dankzij die werkwijze slagen we er telkens weer in om een perfecte match te maken tussen professionals en organisaties die qua cultuur, ambitie en groeipotentie bij elkaar passen. Dit doen onze hoogopgeleide consultants op een discrete, vakkundige en betrokken manier. Daardoor krijgen professionals altijd een passend carrièreadvies en opdrachtgevers een gesprekspartner die weet wat er speelt in de branche en de geschikte kandidaten snel haarscherp in beeld brengt.

Landelijk netwerk

Waar we in 2003 begonnen met één vestiging, daar hebben we inmiddels een landelijk vestigingennetwerk. Daardoor kennen we uw branche door en door en kunnen we in heel Nederland professionals en organisaties bedienen in de accountancy en de wereld van banken en verzekeringen. Overtuigd van onze kwaliteiten? We gaan graag in gesprek!

Neem contact op
Copyright © 2020 Rousch   |  Sitemap   |  Disclaimer
www.rousch.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close