Personeelswerving via Rousch: bewezen effectief

Rousch is als personeelsbemiddelaar gespecialiseerd in de arbeidsmarkt voor accountancy en finance professionals. Door de jaren heen hebben we een geheel eigen werkwijze ontwikkeld, die bewezen effectief is en langdurige dienstverbanden oplevert tussen werknemer en werkgever.

Eén vast contactpersoon

Zodra u uw vacature bij ons kenbaar maakt, brengen wij u in contact met de Rousch-consultant in uw regio. Onze consultant kent de regionale arbeidsmarkt als geen ander en beschikt over een netwerk aan professionals in uw directe omgeving. Zij of hij blijft uw vaste aanspreekpunt gedurende het hele traject.

Een wervingstraject gericht op resultaat

In samenspraak met uw consultant bewandelt u een afgesproken wervingstraject dat er als volgt uit ziet:

  • Uw consultant analyseert uw organisatie, de cultuur en de vacature, om vervolgens samen met u de wervingsstrategie en de diverse wervingskanalen te bepalen. Niet iedere vacature is momenteel even makkelijk of snel in te vullen. Op basis van uw wensen en de urgentie, bespreekt uw consultant enkele alternatieven met u. Zoals bijvoorbeeld de tijdelijke inzet van een ZZP-er.
  • Kandidaten die solliciteren op uw vacature worden zorgvuldig gescreend. Uw consultant voert vervolgens uitgebreide selectiegesprekken met een of meerdere kandidaten. Na afloop daarvan ontvangt u een gedetailleerd dossier, met daarin het CV van de kandidaat, een persoonlijkheidsanalyse, een kennis- en ervaringsoverzicht, een indicatie van de arbeidsvoorwaarden en een samenvatting n.a.v. het selectiegesprek.
  • In overleg met u wordt bepaald of er een kennismakingsgesprek met u wordt ingepland. Na afloop van de kennismakingsgesprekken evalueert u samen met uw consultant de indrukken. Al naar gelang de evaluatie wordt er voor de kandidaat een vervolggesprek ingepland met u en/of uw teamgenoten.
  • Tot slot is het tijd voor de arbeidsvoorwaardenonderhandeling en een contractaanbieding. Ook hierbij is uw consultant uw persoonlijke adviseur. Het aannametraject ronden we succesvol af met de aanvang van het dienstverband. Heeft u daarna nog vragen? Dan kunt u te allen tijde terecht bij uw consultant.

Verstrekte informatie is waarheidsgetrouw

Goed om te weten: wij werven altijd de best mogelijke kandidaten, maar we stellen zaken niet mooier voor dan ze zijn. Dit wordt gewaardeerd door onze klanten, want hierdoor is altijd helder wat voor vlees men in de kuip heeft. En dat levert voor de lange termijn het beste resultaat.

SNA / NEN 4400-1 certificering

Rousch is SNA / NEN4400-1 gecertificeerd. Dat betekent dat onze administratieve organisatie op orde is, en dat we voldoen aan onze belastingverplichtingen. Hierdoor is voor u het risico op inlenersaansprakelijkheid ingeperkt. Wel zo prettig!

Een vacature aanmelden

Heeft u op dit moment een vacature en zoekt u hulp bij de invulling? Neem dan nu contact op voor een vrijblijvend gesprek met de consultant in uw regio. Dat kan via een van onderstaande knoppen of via telefoonnummer 088-5244400. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact  Vacature aanmelden

Copyright © 2024 Rousch   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Privacy Statement
www.rousch.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close