De juiste plek voor onafhankelijk carrièreadvies

Solliciteren kan op dit moment overal. Vacatures genoeg. Maar welke baan en welke organisatie past nu het beste bij jou? Precies daarmee kan Rousch je helpen. Want wij zijn gespecialiseerd in carrièreadvies voor accountancy- en finance professionals. Samen met een van onze betrokken consultants vind je de werkomgeving en de functie die het beste bij je past. Op ieder moment in je carrière.

Kennis van de markt als geen ander

Rousch is een gespecialiseerd bureau. We zijn al zo'n 20 jaar actief op de Nederlandse arbeidsmarkt voor professionals in de audit- en samenstelpraktijk, fiscale praktijk, salarisadministratie en finance. We weten waar de kansen liggen, vaak al voordat een vacature openbaar wordt. Dat is een groot voordeel.

Wil je breder kijken dan de concrete vacatures op dat moment? Jouw consultant gaat actief voor je aan de slag om andere interessante mogelijkheden te vinden.

Persoonlijke begeleiding en korte lijnen

Jouw consultant van Rousch is je vaste aanspreekpunt. Vanaf het eerste verkennende gesprek waarin jullie je wensen en ambities analyseren, tot aan de arbeidsvoorwaardenonderhandelingen en je uiteindelijke nieuwe carrièrestap. Je krijgt net zoveel persoonlijke begeleiding en advies als je zelf prettig vindt, gedurende het hele traject. En ook daarna kun je nog steeds met je vragen bij hem of haar terecht.

Zorgvuldig en discreet

We zijn gewend om te werken in een branche waar iedereen elkaar kent. We gaan daarom heel zorgvuldig te werk: jij bepaalt waar je geïntroduceerd wordt en je consultant verzorgt vervolgens jouw introductie. Volledig discreet en anoniem, zodat je sollicitatie nergens ongewild bekend wordt.

Kosteloos voor werkzoekenden en ZZP-ers

Tot slot is het goed om te weten dat onze diensten voor werkzoekenden en ZZP-ers altijd kosteloos zijn. Ons honorarium wordt betaald door onze opdrachtgevers (werkgevers).

SNA / NEN4400-1 certificering

Rousch is SNA / NEN4400-1 gecertificeerd. Dat betekent dat achter de schermen alles op orde is. Zo betalen we salarissen en belastingen altijd op tijd, en zijn onze ZZP-modelovereenkomsten conform de geldende belastingnormen. We doen er alles aan om over jou een betrouwbare intermediair te zijn.

Maak vandaag nog een afspraak

Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden? Maak dan nu een afspraak voor een oriënterend gesprek. Het gesprek kan naar wens face-to-face of online plaatsvinden. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 088 - 524 44 00 en contact@rousch.nl.

Wil je liever dat wij contact opnemen? Stuur dan je verzoek naar ons via het contactformulier.
We gaan graag voor je aan de slag!

Copyright © 2024 Rousch   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Privacy Statement
www.rousch.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close