Salaris Belastingadviseur 2020

Rousch bemiddelt al jarenlang belastingadviseurs. Zodoende heeft Rousch gedegen kennis opgebouwd over het salaris van belastingadviseurs. Hiervoor maakt Rousch gebruik van: het salaris van belastingadviseurs die door Rousch bemiddeld zijn op al onze belastingadviseur vacatures en het salaris van belastingadviseurs die meedoen aan het jaarlijkse Rousch Salarisonderzoek. Hieronder vind je een overzicht van de gemiddelde bruto maandsalarissen van Belastingadviseurs.

  • TIP: wil je weten welk salaris jij kunt verdienen op basis van jouw achtergrond? Vul dan ons contactformulier in of stel je vraag telefonisch via 088-5244400
  • Wil je weten wat het salaris is van Accountants AA of RA? Kijk dan op de pagina Salaris Accountant.

Salaris Belastingadviseur

Hieronder zie je het gemiddelde salaris van belastingadviseurs afgezet tegen het aantal ervaringsjaren:

  • salaris belastingadviseurs bij 0-2 jaar ervaring: € 2400 - € 2800; 
  • salaris belastingadviseurs bij 3-5 jaar ervaring: € 2600 - € 4000; 
  • salaris belastingadviseurs bij 5-10 jaar ervaring: € 3500 - € 6000; 
  • salaris belastingadviseurs bij 10-15 en meer jaar ervaring: € 5000 - € 8500.

Bovenstaande salarissen zijn brutosalarissen per maand bij een fulltime dienstverband. Wel dient opgemerkt te worden dat in bovenstaand overzicht is uitgegaan van belastingadviseurs werkzaam in de algemene, nationale praktijk. Specialisten (bv. VpB, BTW etc) en fiscalisten in de internationale praktijk zullen doorgaans hogere gemiddelde salarissen kennen. De hoogte van het salaris wordt eveneens beïnvloed door de vooropleiding (HBO, WO) en vervolgopleidingen (FB, NOB, RB).

Daarnaast geven de salarissen een indicatie van de primaire arbeidsvoorwaarden voor assistent-accountants. Voor een goede afweging van de totale beloning moet je ook je eventuele secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals een lease-auto, pensioenregeling, studieregeling, aantal vrije dagen, etc) meenemen.

Laatste update: september 2020

Wil je meer informatie?

Kijk dan bij onze vacatures voor:

Je kunt je natuurlijk daarnaast aanmelden voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. Je kan ook telefonisch via 088-524400 je vraag stellen of via ons contactformulier.

Copyright © 2020 Rousch   |  Sitemap   |  Disclaimer
www.rousch.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close