Salaris Registeraccountant 2022

De huidge (zeer krappe) arbeidsmarkt heeft in 2022 een duidelijk opwaarts effect op de salarissen voor Registeraccountants.

Rousch heeft als loopbaanspecialist binnen de accountancy jarenlange kennis opgebouwd over het salaris van registeraccountants. Daarvoor maakt Rousch gebruik van: het salaris van registeraccountants die door Rousch op al onze vacatures voor registeraccountant bemiddeld zijn, het salaris van registeraccountants die meedoen aan het jaarlijkse Rousch Salarisonderzoek, de gemiddelde aanvang- en eindsalarissen van het SRA en tot slot het Accountancy Beloningsonderzoek van de NBA. Hieronder vind je een overzicht van de gemiddelde bruto maandsalarissen van Registeraccountants.

  • TIP: wil je weten welk salaris jij kunt verdienen op basis van jouw achtergrond? Vul dan ons contactformulier in of stel je vraag telefonisch via 088-5244400
  • Ben je op zoek naar de salarissen van accountants AA of assistent-accountants? Kijk dan op de pagina Salaris Accountant of Salaris Assistent-Accountant.

Een vrijblijvend gesprek?

Wil je weten welk salaris jij kunt verdienen op basis van jouw achtergrond? Laat je nummer achter!

Salaris Registeraccountant 2022

Hieronder zie je het gemiddelde salaris van accountants RA (afgestudeerd) afgezet tegen het aantal ervaringsjaren:

  • salaris accountant RA bij 0-2 jaar ervaring: € 3303 - € 4996;
  • salaris accountant RA bij 3-5 jaar ervaring: € 4281 - € 6420;
  • salaris accountant RA bij 5-10 jaar ervaring: € 5138 - € 7763;
  • salaris accountant RA bij 10-15 en meer jaar ervaring: € 5750 - € 9145.

Bovenstaande salarissen zijn brutosalarissen per maand bij een fulltime dienstverband. Ze geven een indicatie van de primaire arbeidsvoorwaarden voor accountants RA. Voor een goede afweging van de totale beloning moet je ook je eventuele secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals een vaste 13e maand, een lease-auto, pensioenregeling, studieregeling, aantal vrije dagen, etc) meenemen.

Laatste update: januari 2022

MEER INFORMATIE OVER JOUW SALARISMOGELIJKHEDEN?

Wil je weten welk salaris jij kunt verdienen op basis van jouw achtergrond? Gebruik dan een van onderstaande knoppen om met ons in contact te komen, of bel ons via 088-5244400.

Contact  Inschrijven

Copyright © 2022 Rousch   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Privacy Statement
www.rousch.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close