Filters
Matchcriteria

Vacatures Aangiftemedewerker

Aangiftemedewerker - Ede

€ 2700 - € 3100 | 28 - 36 uur per week | Onze opdrachtgever is op zoek naar versterking in de fiscale praktijk. Als aangiftemedewerker ga je aan de slag met uiteenlopende aangiften en met het...
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#ROHD29455

Aangiftemedewerker - Eindhoven

€ 2900 - € 3400 | 32 - 40 uur | Als aangiftemedewerker heb je minimaal vier jaar ervaring opgedaan, zodat jij zelfstandig bij onze opdrachtgever in Eindhoven aan de slag kan in de...
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#ROHD29373

Aangiftemedewerker - Breda

Voor een stevige fiscale afdeling op dit accountantskantoor zijn wij op zoek naar een aangiftemedewerker met een aantal jaren ervaring.
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#ROMC27632

Aangiftemedewerker - Vlijmen

Ben jij die kartrekker binnen de fiscale aangiftepraktijk die in een jonge, moderne en maatschappelijk betrokken organisatie wil werken? Lees dan snel deze vacature binnen de fiscale praktijk!
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#ROBH26199

Aangiftemedewerker - Eindhoven

Wil jij als Aangiftemedewerker werken bij een professioneel advieskantoor waar je als volwaardig teamlid wordt gezien en voldoende ontwikkelingsmogelijkheden hebt? Lees dan snel verder!
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#RORD26973

Aangiftemedewerker - Rotterdam

Klaar voor een nieuwe baan als aangiftemedewerker bij een leuk kantoor op een mooie locatie? Dan ben jij de juiste persoon voor deze functie!
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#RORK28395

Aangiftemedewerker - Eindhoven

Leuke vacature voor een gedreven aangiftemedewerker die bij een dynamisch accountantskantoor wil werken waar gekeken wordt naar talenten van ieder individue om organisatiebreed succesvol te zijn!
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#ROBH27925

Aangiftemedewerker - Nijmegen

Onze opdrachtgever is een kwaliteitsbewust accountantskantoor die ter uitbreiding van het fiscale team op zoek is naar een aangiftemedewerker.
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#ROHD28115

Aangiftemedewerker - Amsterdam

Op zoek naar een functie als aangiftemedewerker binnen een leuk en informeel kantoor met goede voorwaarden? Lees dan snel meer!
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#ROCB28001

Aangiftemedewerker - Veghel

€ 2900 - € 3590 | 32 - 40 uur | Als ervaren aangiftemedewerker verzorg jij complexe aangiften en weet jij signalen op te vangen ten behoeve van klantenadvies.
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#ROHD28969
Copyright © 2019 Rousch   |  Sitemap   |  Disclaimer
[website] gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close