Word ZZP Ambassadeur van Rousch

Rousch heeft door de jaren heen een groot netwerk opgebouwd aan interim professionals op het gebied van accountancy, audit, salarisadministratie en fiscaliteit. Veel interim professionals komen regelmatig terug vanwege de interessante opdrachten die Rousch hen te bieden heeft. Een aantal van hen draagt ons zo'n warm hart toe, dat we ze hebben benoemd tot ZZP Ambassadeur van Rousch.  Wil je weten wat dat ZZP Ambassadeur-schap inhoudt? Of wil je zelf ZZP Ambassadeur worden? Lees dan hieronder verder!

De ZZP Ambassadeurs van Rousch

De ZZP Ambassadeurs van Rousch zijn doorgaans ervaren interim professionals op het gebied van accountancy, audit, salarisadministratie en fiscaliteit die het leuk vinden om andere en/of beginnend ZZP-ers bij te staan met raad en daad over het ZZP-ondernemersschap. Of het nu gaat over wet- en regelgeving, verzekeringen of praktische zaken zoals ons urenregistratiesysteem, onze ambassadeurs vinden het leuk om andere ZZP-professionals op weg te helpen.

ZZP Ambassadeurs genieten voorrang

Naast de diverse voordelen die alle ZZP-ers bij Rousch hebben, geldt specifiek voor ZZP ambassadeurs dat zij met voorrang ingelicht worden over interessante opdrachten. Wil je bijvoorbeeld je opdrachten in de accountancy afwisselen met opdrachten in het bedrijfsleven? Of heb altijd als eens 100% remote willen werken vanaf een zonnige Spaanse costa of adembenemende berg in de Alpen? Zodra wij een dergelijk opdracht binnenkrijgen, horen onze ZZP ambassadeurs dat als eerste.

ZZP Ambassadeurs delen in de marge

Doorgaans hebben de ZZP ambassadeurs van Rousch zelf een groot netwerk aan ZZP-ers die ze kennen van hun diverse opdrachten. Daarmee kunnen ze Rousch helpen diverse interim opdrachten in te vullen. In ruil daarvoor krijgt de ZZP-ambassadeur van Rousch een deel van de marge van iedere aangebrachte ZZP-er. Met een slechts een paar aangebrachte ZZP-ers is dit al aardig lucratief. De ZZP Ambassadeur genereert er een passief inkomen mee.

Zelf ZZP Ambassadeur worden?

Wil jij ook ZZP Ambassadeur worden van Rousch? Geef dit dan door aan je contactpersoon bij Rousch.
Zit je nog niet op een opdracht via Rousch? Neem dan contact op via telefoonnummer 088-5244400 of het Contactformulier.

 

Neem contact op voor meer informatie     Bekijk alle ZZP vacatures van dit moment

Copyright © 2024 Rousch   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Privacy Statement
www.rousch.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close