Salaris Assistent Accountant 2020

Anno 2019 is de arbeidsmarkt voor assistent-accountant bijzonder krap te noemen. Dit heeft effect op de salarissen van asisstent-accountants. Rousch is de grootste carrièrreadviseur binnen de accountancy en heeft zodoende ruime kennis opgedaan over het salaris van assistent-accountants. Rousch baseert haar kennis onder ander op het salaris van assistent-accountants die door Rousch op al onze vacatures voor assistent-accountant AA en RA bemiddeld zijn, het salaris van assistent-accountants die meedoen aan het jaarlijkse Rousch Salarisonderzoek en tot slot het Accountancy Beloningsonderzoek van de NBA. Hieronder vind je een overzicht van de gemiddelde bruto maandsalarissen van assistent-accountants.

Salaris Assistent-Accountant

Hieronder zie je het gemiddelde salaris van assistent-accountants afgezet tegen het aantal ervaringsjaren:

  • salaris assistent-accountant bij 0-2 jaar ervaring: € 2000 - € 2400; 
  • salaris assistent-accountant bij 3-5 jaar ervaring: € 2300 - € 3000; 
  • salaris assistent-accountant bij 5-10 jaar ervaring: € 2800 - € 3500; 
  • salaris assistent-accountant bij 10-15 en meer jaar ervaring: € 3000 - € 4000.

Bovenstaande salarissen zijn brutosalarissen per maand bij een fulltime dienstverband. Naast de ervaringsjaren wordt het niveau van de salarissen ook beïnvloed door andere factoren zoals bijvoorbeeld de vooropleiding (MBO/HBO/WO) en de secundaire voorwaarden.

Daarnaast geven de salarissen een indicatie van de primaire arbeidsvoorwaarden voor assistent-accountants. Voor een goede afweging van de totale beloning moet je ook je eventuele secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals een lease-auto, pensioenregeling, studieregeling, aantal vrije dagen, etc) meenemen.

laatste update: september 2020

WIL JE WETEN WELK SALARIS JIJ KUNT VERDIENEN?

Kijk hiervoor bij onze vacatures voor: 

Je kunt je natuurlijk daarnaast aanmelden voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. Je kan ook telefonisch via 088-524400 je vraag stellen of via ons contactformulier.

Copyright © 2020 Rousch   |  Sitemap   |  Disclaimer
www.rousch.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close