Assistent accountant - Tijdelijke functie

Meer details
Match criteria
ROMC25909

Functie omschrijving

Wat ga je doen als assistent accountant? Je verzorgt volledige administraties van diverse klanten. Dit zijn over het algemeen de kleine ondernemers (zzp, vof en kleinere b.v.’s). Aansluitend ook de aangifte omzetbelasting en de (voorbereiding op) jaarrekening plus fiscale aangifte.

Bedrijfsprofiel

Voor een administratiekantoor (eenpitter) zijn wij op zoek naar tijdelijke ondersteuning i.v.m. tijdelijke deels arbeidsongeschiktheid. We zijn op zoek naar een ervaren en allround assistent accountant die op korte termijn kan beginnen. De verwachting momenteel is dat de opdracht minimaal 3 maanden gaat duren. Ben jij beschikbaar en heb jij interesse in deze tijdelijke opdracht voor assistent accountant? Mail dan even jouw CV voorzien van uurtarief en of salarisindicatie.

Functie eisen

We zoeken een tijdelijk inzetbare assistent accountant die helemaal zelfstandig kan werken, die dus bekend is met bovengenoemde werkzaamheden. Iemand met voldoende fiscale kennis m.b.t. diverse branche afhankelijke regels (horeca/bouw/groothandel/dienstverlening). Kennis van de volgende software is ook van belang: Twinfield / Basecone en Exact online.

Beschikbaar? Laat het me weten!

Locatie

Roosendaal

Regio

Niet bekend

Publicatiedatum

25.02.2024

Contactpersoon

Mark Cools

Copyright © 2024 Rousch   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Privacy Statement
www.rousch.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close