Assistent accountant

Meer details
Match criteria
ROHD28309

Assistent accountant - Functie omschrijving

Vind jij de signalerende functie als assistent accountant bij het maken van de jaarrekening een leuke uitdaging? Wij zijn voor onze opdrachtgever in Maastricht op zoek naar een assistent accountant die dedicated met jaarrekeningen aan de slag gaat. Jouw bevindingen leg je vast en bespreek je met de Accountant.

Goed om te weten: het kantoor is nog niet volledig gedigitaliseerd / geautomatiseerd en een collega richt zich op het inboeken van administraties. Alles staat dus voor je klaar in het pakket. Jouw rol is wel om deze collega's te begeleiden / aan te sturen.

Bedrijfsprofiel

Dit accountantskantoor richt zich op de regionale MKB'er, maar heeft ook een internationaal netwerk. Dat betekent dat er ook genoeg complexiteit in de functie te vinden is. De organisatie telt in totaliteit circa 20 medewerkers, waarbij men in een open deuren beleid werkt / platte structuur. Vanuit de samenstelpraktijk is het mogelijk om ook controleopdrachten te vervullen (75% - 25%), maar dit is dus niet verplicht. Verder is het kantoor te omschrijven als vrij informeel (uiteraard wel wat 'huisregels'), waar iedere medewerker op eigen niveau klantcontact heeft.

Arbeidsvoorwaarden

  • Salarisindicatie: € 2500 - € 2900
  • Van de zaak: laptop, telefoon
  • Regelingen omtrent: bonus, pensioen, opleidingen
  • Aanbod van vakliteratuur

Assistent accountant - Functie eisen

Wij zijn op zoek naar een assistent accountant met in ieder geval 1 tot 2 jaar ervaring in de samenstelpraktijk. Bij voorkeur ben je in het bezit van een HBO diploma, maar heb je een MBO-4/MBA diploma en minimaal 2 jaar werkervaring? Dan nodigen we je ook uit om te reageren. Voor deze vacature is een werkweek tussen de 32 en 40 uur bespreekbaar. Verder verwachten we van jou een proactieve houding, een professioneel kritische blik en goede beheersing van de Nederlandse (en eventueel Engelse) taal.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Assistent Accountants.
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en https://www.rousch.nl/vacature/assistent-accountant.

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.

Locatie

Maastricht

Regio

Niet bekend

Publicatiedatum

25.02.2024

Contactpersoon

Mark Cools

Copyright © 2024 Rousch   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Privacy Statement
www.rousch.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close