Filters
Matchcriteria

Vacature overzicht

Belastingadviseur Schoolverlater - Heerlen

Als net afgestudeerde belastingadviseur heb jij nog veel te leren en dat wil je graag doen in de aangifte- en adviespraktijk van een regionaal fullservice accountantskantoor met zowel nationale als...
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#ROBH28430

(Aankomend) Controleleider - Helmond

Wil jij als (aankomend) Controleleider werkzaam zijn in een informele doch professionele setting en zelf de regie in handen hebben over je carrière? Neem dan nu contact op!
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#RORD24451

(studerend) Accountant - Nieuwegein

€ 3000 - € 3500 | 32 - 40 uur | Ben jij (studerend) Accountant en zie jij jezelf als vak techneut en breng je graag je ervaring over aan minder ervaren collega? Hier is je baan!
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#ROAU28960

(Volmacht) Schadebehandelaar - Hilversum

€ 3100 - € 3500 | 24 - 32 uur | Ben jij een schadebehandelaar die actief handelt, meedenkt met de klanten en in staat is om het overzicht te houden? Reageer dan snel!
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#ROAU28940

Aangiftemedewerker - Ede

€ 2700 - € 3100 | 28 - 36 uur per week | Onze opdrachtgever is op zoek naar versterking in de fiscale praktijk. Als aangiftemedewerker ga je aan de slag met uiteenlopende aangiften en met het...
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#ROHD29455

Aangiftemedewerker - Eindhoven

€ 2900 - € 3400 | 32 - 40 uur | Als aangiftemedewerker heb je minimaal vier jaar ervaring opgedaan, zodat jij zelfstandig bij onze opdrachtgever in Eindhoven aan de slag kan in de...
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#ROHD29373

Aangiftemedewerker - Breda

Voor een stevige fiscale afdeling op dit accountantskantoor zijn wij op zoek naar een aangiftemedewerker met een aantal jaren ervaring.
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#ROMC27632

Aangiftemedewerker - Vlijmen

Ben jij die kartrekker binnen de fiscale aangiftepraktijk die in een jonge, moderne en maatschappelijk betrokken organisatie wil werken? Lees dan snel deze vacature binnen de fiscale praktijk!
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#ROBH26199

Aangiftemedewerker - Eindhoven

Wil jij als Aangiftemedewerker werken bij een professioneel advieskantoor waar je als volwaardig teamlid wordt gezien en voldoende ontwikkelingsmogelijkheden hebt? Lees dan snel verder!
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#RORD26973

Aangiftemedewerker - Rotterdam

Klaar voor een nieuwe baan als aangiftemedewerker bij een leuk kantoor op een mooie locatie? Dan ben jij de juiste persoon voor deze functie!
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#RORK28395
Copyright © 2019 Rousch   |  Sitemap   |  Disclaimer
www.rousch.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close