Etienne Rousch

Etienne  Rousch
Naam: Etienne Rousch
Mobiel: (06) 2428 8642

Even voorstellen:

Als intermediair ben ik overtuigd dat mensen hun talenten pas ten volle kunnen benutten als ze een baan en een werkomgeving hebben die perfect bij hun passen. 'Werken' is dan geen dagelijkse opgave meer, maar wordt juist een motivatie en geeft veel energie. Mij geeft het veel energie om zo'n perfecte baan en werkomgeving voor mensen te realiseren. Dat geldt zowel intern, voor de enthousiaste mensen uit mijn team, als extern voor alle professionals die zich dagelijks voor een nieuwe baan aanmelden bij een van onze gespecialiseerde labels.

Als ondernemer ben ik een bouwer en een creativeling. Ik werk voortdurend aan uitbouw en professionalisering van onze bestaande labels Rousch (Accountancy & Finance), Jelling (IT)Wellington Densmore (Legal) en WD People (Algemeen kantoorpersoneel). Tegelijkertijd zoek ik naar uitbreidingsmogelijkheden en kansen voor nieuwe labels en diensten. Mijn creativiteit komt goed van pas bij de continu veranderende (arbeids-)markt.

Privé prijs ik me gelukkig met een fantastische vrouw die me liefheeft, en ben ik trotse vader van een paar prachtige dochters. We wonen midden in 'de grote stad' maar verblijven net zo graag in de rust van ons vakantiehuisje aan de Nederlandse kust. Onze hond gaat dan steevast mee. Ontspanning vind ik in sporten, (wedstrijd-)roeien, en het maken van muziek. Samen met vrienden vorm ik een gelegenheidsbandje waarin ik gitaar speel, en waarmee we diverse covers spelen.

Mocht ik je ergens mee van dienst kunnen zijn, neem dan gerust contact op via 06-24288642, LinkedIn of e.rousch@rousch.nl. Ik help je graag verder.

Actieve vacatures:

Copyright © 2022 Rousch   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Privacy Statement
[website]l gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close